Personuppgifter

När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på ett bra sätt kunna fullgöra vårt åtaganden gentemot dig. Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. När vi inte längre är i behov av dina personuppgifter ser vi alltid till att de raderas ur våra system. Du kan när som helst höra av dig till oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.När du, som är privatperson, registrerat dig och gjort din beställning, godkänner du också att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att på ett bra sätt kunna fullgöra vårt åtaganden gentemot dig.

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter och vi sparar enbart de uppgifter som krävs för att vi ska kunna tillhandahålla våra tjänster och erbjuda dig en så bra upplevelse av dem som möjligt. När vi inte längre är i behov av dina personuppgifter ser vi alltid till att de raderas ur våra system. Du kan när som helst höra av dig till oss för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.

Vi behandlar dina personliga uppgifter med största försiktighet enligt aktuella gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd och du har rätt att ta del av informationen. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta gärna vår kundtjänst så hjälper vi dig.

Informationen du lämnar om dig själv används av oss och våra samarbetspartners endast för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.

 

Anmälan på våra kurser, utbildningar och event

Vi arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar och event för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund att stå på.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Hatha eller Yinutbildningen kontakta Mia på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning. Vi erbjuder även övernattning på uppblåsbar madrass för er som kommer långväga.

Utbildningsanmälan alltid är bindande och att anmälningsavgiften när den är betald inte betalas tillbaka. Läs igenom våra villkor angående ångerrätten här

Inbetalat belopp för din utbildning eller event betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar eller event för att ta igen missade timmar.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning eller event har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har två hundar av rasen Whippet med i lokalerna vid utbildningnarna. Dock ej vid undervisningana. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka