LUNAKLINIKEN

Ett instutitut grundat ur tanken hur vi skapar en förståelse om hur våra kroppar behöver behandlas för att skapa optimal hälsa och högsta möjliga välmående. För ett liv i balans & harmoni utan smärta.

Vi lever idag i en värld där det händer mycket saker väldigt fort, vi hinner knappt med och våra barn har ingen annan möjlighet än att bara "följa" med. Vi kan inte stoppa det som satts igång, men vi kan vara här och hjälpa till att leda i en annan riktning när den som getts oss inte känns rätt, vi kan öka förståelsen för vikten av återhämtning och vila och vi kan bara finnas för just ER!

Med vårt koncept vill vi erbjuda er något annat som ni kanske inte upplevt eller hört om innan, något som hjälper er att ta de första stegen mot självläkning och något som kommer få en plats i era liv från nu och framåt. Vi arbetar mot ett samhälle där människor, gamla som unga ska kunna skapa och bibehålla optimal balans där våra kroppar fungerar genom att kunna fördela den belastningen vi utsätter den för.

 

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka