Gör din bokning smart, snabbt och
eneklt på bokadirekt.se!

Boka Här

Gallery Utbildningar

Utbildningar

Vi erbjuder olika utbildningar på Lunakliniken året om och de flesta är i ett kombinerat arbete tillsammans med Connective Institute. Vi arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund.

 

Connective Institute är ett instutitut grundat ur tanken hur vi skapar en förståelse om hur våra kroppar behöver behandlas för att skapa optimal hälsa och högsta möjliga välmående. För ett liv i balans & harmoni utan smärta.

Vi erbjuder kortare och längre utbildningar för att kunna ge något till alla. Det behöver inte vara så att man "måste" bli lärare för att man går en utbildning. Många kommer för sin egen skull och ser en utbildning som en personlig resa.

Våra utbildingar vänder sig alltså till alla och vi har ett varierat utbud. Men vår grund är baserat på kunskapen vi har om hur kroppen vill röra sig - den vet det själv om vi bara ger den en liten knuff i rätt riktning!

 

Läs om våra aktuella utbildningar här.

 

Connective Institute arbetar med kvalitetssäkrade utbildningar för att stärka vårt varumärke och ge er en trygg och säker grund att stå på.

När ni anmäler er till någon av våra utbildningar får ni en faktura på anmälningsbeloppet (ca 10%) som vi vill att ni betalar inom 10 dagar och efter det kommer det en faktura på resterande belopp att betala ca 1-3 månader före start (beroende på utbildning)

Vill ni göra avbetalningar på Hatha, Sensing eller Yinutbildningen kontakta Mia på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

På Luna finns det ett fullutrustat kök med möjligheter till matlagning eller uppvärmning.

Vi erbjuder även övernattning på uppblåsbar madrass, soffa eller massagebänk för er som kommer långväga. Man sover 1-2 i varje rum. Ni tar själva med er täcke och kudde om möjligt. Vi tar inget betalt för övernattningen, men vi ser att ni som stannar över tar hand om lokalerna och förbereder och hjälper till att koka te och tända upp ljus inför utbildingsdagarna. Vi har även Karmastädning på våra utbildningar där vi alla hjälps åt sista rasten att städa av efter oss. Detta brukar hos de flesta vara mycket uppskattat. 

Utbildningsanmälan är alltid bindande och anmälningsavgiften när den är betald betalas inte tillbaka. Läs igenom våra villkor angående ångerrätten här

Inbetalat belopp för din utbildning betalas ej tillbaka, vid sjukdom eller annan orsak under utbildningen finns det möjlighet att komma på senare utbildningar för att ta igen missade timmar.

Observera att när ni väl skickar in er anmälan till vald utbildning har ni 14 dagars ångerrätt, efter det gäller ovanstående och ni godkänner våra villkor vid anmälan.

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi har två hundar av rasen Whippet med i lokalerna vid utbildningnarna. Dock ej vid undervisningana. Hör av er om ni har specifika frågor angående detta till Mia på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka

info@lunakliniken.se