Gör din bokning smart, snabbt och
eneklt på bokadirekt.se!

Boka Här

Hur lägger du upp din träning?

Med Personlig Träning kan du på riktigt få bukt med det som upplevs som syptomet i din kropp genom att rätta till grundorsaken vad den nu är...

Den personliga träningen som vi erbjuder hos oss på Luna kommer att upplevas som en prestationsfri mjuk träning som sker endast på kroppens villkor. Vi ser på dig som en individ och rättar vårt träningsprogram efter just dig!

Vi kommer att använda oss av Postural Terapi, Sensing Terapi, Belastningsträning, Manuell terapi mm allt efter din kropps behov. Vi ser till helheten och utesluter inget. Vår filosofi ligger i att alla är olika och behöver olika stöd i sin resa för att bli smärtfria, starka från insidan samt lätta i sinnet.

Vi ser att du kan avvara ca tre dagar i veckan för att kunna utföra DITT program som tar ca en timma varje gång. Det går naturligtvis att lägga till eller dra ifrån eller modulera om efter tidsaspekt, ork och tillgänglighet.

Ditt program kommer att utformas efter just dig och du kommer lätt att kunna använda utrustning som du har hemma, eller om du väljer att gå till ett gym så hittar du lätt lösningar för dig.

För oss är det viktigast att du kommer igång och börjar känna rörelse och glädje i din kropp, inte när var eller hur du gör det - vi ger dig verktygen och kunskapen och du gör det på din kropps villkor och på ditt sätt!

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka

info@lunakliniken.se