Gör din bokning smart, snabbt och
eneklt på bokadirekt.se!

Boka Här

Sensing Hatha & Life 200 h - En utbildning om yogan, kärleken & livet

Välkommen till en yogautbildning om hela livet. För dig som vill leva det livet du innerst inne längtar efter. För dig som vill lära känna dig själv, hitta din inre röst och finna modet att följa ditt hjärta.

I balans mellan öst och väst, med yogans över 5000 år vackra livskunskap och den senaste forskningen erbjuder vi olika verktyg och övningar för att skapa hälsa & välmående inifrån och ut.I balans mellan öst och väst, med yogans över 5000 år vackra livskunskap och den senaste forskningen erbjuder vi olika verktyg och övningar för att skapa hälsa & välmående inifrån och ut.

Med grunden i Sensing Yogans synsätt kommer vi mjukt att guida dig in till din egen inre guide där du kan hitta tillbaka till självläkning, balansera ditt nervsystem, höja tonen på din vagusnerv, minska inre stress, utsöndra kärlekshormonet oxytocin och det största av allt – du får möjlighet att blicka inåt och hitta till skatten vi alla bär inom oss.

Vi lämnar prestation och prestige och träder in i tillåtande rörelser med mjuka, naturliga, flöden på din kropps villkor – kärlek inifrån och ut.

Du kommer få ta del av vacker yoga- & livskunskap, olika former av ljuvlig sensing yoga, magiska meditationer, balanserande andningsövningar, grundande skogsbad, helande sound healing, läkande havening, hjärtöppnande cacaoceremoni, innerliga sharings och mycket mer, att uppleva tillsammans med likasinnade i en varm och tillåtande atmosfär.

Vi erbjuder gedigen kunskap och hjälpsamma verktyg både för din personliga och själsliga utveckling och för dig som har en önskan om att bli yogalärare.

Välkommen till en yogautbildning om hela livet. Om yogans vackra livsfilosofi, om kroppen, om sinnet, om livet och om kärleken till dig själv, de omkring oss och till planeten vi bor på.

Läs mer om utbildningen här 

logo neg

Energigatan 15C, 43436 Kungsbacka

info@lunakliniken.se