Lunas Yogaevent den 28/11!

Äntligen hälsar vi er igen välkomna att vara med på en underbart härlig dag på Luna som kommer att gå i yogans och julens tecken!

Vi startar dagen kl 9.00 med Gabriella och hennes mjuka Hathayoga som kommer att passa alla. Efter det så kommer Josefin att guida er in i en underbar Restorative stund som är som balsam för själen.

Vi tar sedan en liten paus och njuter av Rawbakverk (även nötfria alternativ) som inspirerats av juletiden. Vi dricker varmt Yogite och känner den avslappnade känslan i kroppen efter att ha varvat rörelse med vila.

Vi avslutar sedan dagen med en SensingYogaklass med Mia som kommer att ge er en naturlig känsla av lätthet när ni är redo att lämna mattan och Luna ca kl 13.00

Vi kommer att begränsa antalet deltagare och följa Folkhälsomyndighetens råd i dessa tider. När du väl betalat in din avgift så får du inte tillbaka den, men du kan använda pengarna på något annat inom ett år.

Så skynda att knipa din plats!

NÄR: Lördag den 28 november

TID: 9.00 - 13.00

PLATS: Luna Kliniken

PRIS: 450 kr

Varmt Välkomna till denna underbara dag!

Gabriella, Josefin & Mia

Villkor för dagen - läs först och anmäl sedan!