SensingYoga halvdag 4 april

Ännu en dag med SensingYoga!

UPPDATERING!
Vi gör alla nödvändiga åtgärder för att se till DIN säkerhet och hälsa. Vi har tagit bort alla handdukar och använder i stället torky. Vi bjuder inte på någon fika i pausen, så ta med egen om ni behöver, gäller även nötter och choklad.
Vi serverar inte heller te eller kaffe i termosar utan direkt från kaffekokaren eller tepåsar.
Vi tvättar mattorna innan ni kommer, vill ni ha med en egen så går det bra.
Vid symptom gäller såklart sunt förnuft - stanna hemma!
Vid sjukdom och inbetalt belopp har ni självklart företräde till nästa tillfälle.
Hoppas ni kommer och lär er dessa undergörande rörelser som frigör oxytocin och serotonin - våra fantastiska lugn & ro hormoner!

Välkomna på en halvdag där du får lära dig enkla rörelser som börjar återfukta och stärka upp din bindväv.

Vi kommer att göra en klass och noggrant gå igenom rörelserna så du lätt kan göra det hemma. Rörelserna är enkla och mjuka och alla kan göra dem, även från en stol vid behov.

Programmet tar mellan 15-30 minuter att göra och du kommer känna skillnad redan efter första gången.

Halvdagen passar alla och har du redan varit med en gång och vill uppdatera dig så betalar du endast halva priset.

NÄR: Lördag den 4 april 2020
TID: Kl 9.00 - 14.00
VAR: Luna Kliniken Kungsbacka
PRIS: 1200 kr inkl program med tydliga bilder och beskrivning
ANMÄL HÄR

Varmt välkomna på denna härliga dag - hoppas vi ses!

Mia Elmlund