YinYoga Workshop 25/1 2020

Välkomna på en heldag med nytt tänk inom rörelse!

Varmt Välkomna på en heldag med SensingYin, med uppdateringar - allt enligt ny forskning på vår bindväv!

Vi erbjuder den här dagen för alla er som gått en utbildning inom Yin-Yoga och undervisar i formen och vill förfina er undervisning. Vi erbjuder även dagen till er som vill uppdatera er egen yin-praktik.

Med helt ny forskning om våra kroppar så förstår vi mer och mer att hydrering (återfuktning) är det viktiga för oss, mycket mer än att vara t.ex. flexibel.

Den här dagen kommer ge er många aha-upplevelser och ge er värdefulla verktyg för att kunna fortsätta sprida Yin-Yogans alla fantastiska fördelar.

Under dagen kommer vi att göra två olika klasser enligt våra kinesiska meridianer, få en presentation av senaste forskningen och lära oss de nya teknikerna.

Ni kommer även att serveras en veggo-lunch samt all fika (allt glutenfritt) under hela dagen.

NÄR: Lördag den 25/1 2020

TID: Kl 9.00 - 17.00

VAR: Luna Kliniken Kungsbacka

PRIS: 1900 kr (inkl veggolunch & fika, material samt Power-point)