YinYoga, återhämtning och Sound Event måndag 6/1

En härlig dag med mycket återhämtning!

Varmt välkomna på en heldag med YinYoga, Restorative Yoga & Sound Healing, där du kommer att få känna dig som en ny människa. Lägga bort all stress och ladda upp inför 2020!

Vi startar upp dagen med en skön Yinklass där vi enligt ny forskning kommer få in en del rörelse för att underlätta uppsugningen avvätska till vävnaderna och göra de smidiga och mjuka.

Vi tar sedan en paus där vi bjuder på en veggosoppa med glutenfritt bröd, samt kaffe te, nötter och choklad som vi bjuder på under hela dagen.

Efter det så avslutar vi med en lång undergörande Restorativeklass som kommer sänka stressnivåerna i kroppen och lämna en härlig känsla efter sig i kroppen. Vi kommer även att få ta del av ljud i form av klangskålar och annat som är som sammet för själen av Emma Bothin från GrönYogi i Varberg.

Alla kan vara med, det behövs inga förkunskaper eller en vana att göra yoga. Kommer man långväga finns det möjlighet till övernattning.

VAR: Luna Kliniken Energigatan 15 C Kungsbacka

NÄR: Måndagen den 1:a januari (trettondagen)

TID: 10.00 - 16:00

KOSTNAD: 650 kr (inkl kaffe, te, nötter, choklad och soppa & bröd)