Min Resa med Linda Öhrn

Varmt välkomna att få lysnna på en gripande sann historia!

Torsdag den 13e november är du välkommen att komma och lyssna på Linda Öhrn från Coolmind-Homeostas när hon berättar om sin svåra och tuffa livsresa som idag även är det bästa som hänt henne.

Denna föreläsning handlar inte om hur synd det varit om Linda eller hur tufft livet är. Det här är en föreläsning där hon vill få folk att förstå hur stark kroppen är och VAD man kan GÖRA SJÄLV - men kanske inte ensam...

Det här är en föreläsning för att väcka tanken om att det kanske inte är så himla lätt som alla säger, för det vet alla som levt som Linda, men det går definitivt att göra något. Kan hon PEPPA EN ENDA eller få någon närstående eller andra terapeuter att förstå lite bättre - så är det PRECIS vad denna föreläsning kommer handla om!

Hur FANTASTISK våra KROPP är & hur smarta den är- även när vi tycker att den sviker oss! Detta är en sann historia om en kvinnas transfomation från ”totalt utbränd” och nära döden till i dag full av energi och livslust.

Hon berättar om hur det har varit i hennes liv med:

• Stresspåslag -ADHD/OCD
  • Lipödem (vilket hon inte hade nån aning om) -Träningsnarkoman
  • Gravt överviktig -Ångest -Ätstörningar – magsäcksoperation-operation (GBP)
  • Total utbrändhet och väldigt nära döden
  • Jakten på hjälp har varit lång, svår och brokig. Läkare, terapeuter, psykologer mm.

Denna livsresa kommer inte att lämna någon oberörd. Resan har varit lång och mödosam men värd varenda tår och vartenda öre.

VAR: Luna Kliniken Energigatan 15 C Kungsbacka

NÄR: Torsdagen den 14:e november