Medvetenhet & DNA med Jörgen Tranberg

Välkomna på en superintressant föreläsning om ditt DNA!

Den 13e november kommer Jörgen Tranberg med sin stora kunskap om DNA till Luna Kliniken för att dela med sig av detta. Välkommen att bli inspirerad och ställa frågor. En annorlunda kväll med krydda om medvetenhet och DNA.

Den nya DNA-teknologin är på stark frammarsch och spås bli bli nästa stora språng för att öka vår hälsa och vårt välbefinnande. Så hur skulle ditt liv se ut om du genom ett DNA-test fick svar på vilken kost din kropp mår bäst av, vilken träning som lämpar sig bäst för dig och vilken hudvård som passar din DNA-typ på bästa sätt? Om du slapp prova dig fram i djungeln av kostplaner, dieter, näringstillskott och hudvårdsprodukter. Att istället direkt kunna inrikta dig på vad just din kropp behöver och vill ha?

Vi vill ge dig de verktyg du behöver för att uppnå den perfekta balansen för hälsa och välbefinnande i vardagen och alla delar av ditt liv. Och om du dessutom arbetar med kropp och hälsa, är elitidrottare, arbetar som PT eller har en personlig PT får du genom ett DNA-test ett kraftfullt verktyg som lyfter din (och dina klienters) hälsa och prestationer till helt nya dimensioner.

Detta DNA-test ger dig ingen information om ärftliga eller potentiella sjukdomar i framtiden. Ditt DNA-test låter dig istället lära känna dig själv på djupet.

Varmt välkommen!

VAR: Luna Kliniken Energigatan 15 C Kungsbacka

NÄR: Onsdagen den 13 november

TID: 18.00 - ca 21.00