Gratis Prova-På Sensing Yoga Måndag 10 juni

En försiktig Yogaform på kroppens villkor!

Nytt prova-på tillfälle för er som inte fick plats på förra - måndagen den 10 junikl 18.00! Hur skulle det vara om du kunde få möjligheten att börja hantera din smärta och få den att sakta men säkert försvinna med försiktiga, lirkande rörelser på kroppens villkor?

Har du en kropp som bränner, svider och värker, eller bara är hopplöst stel? Smärta på grund av skador och obalanser? Har du ännu inte hittat ett sätt att komma ur en spiral av begränsningar i din kropp?

Då kan den här formen med SENSING YOGA vara något för dig. Lätta inkännande yogarörelser som grundar sig i att få igång så mycket rörelse som möjligt inuti din kropp. Sensing Yoga går ifrån det statiska i klassisk Hathayoga och utförs sittandes eller liggandes på golvet, utan hjälpmedel och med lätta lirkande och pendlande rörelser.

Med all ny forskning idag så vet vi att en väl hydrerad/fuktig bindväv är det som är allra viktigast för att kunna leva så smärtfritt, rörligt och friskt som möjligt!

Så när vi rör oss försiktigt, intuitivt och på kroppens villkor så händer det något med vår bindväv/fascia. Den börjar som en svamp att suga upp vätska igen och har då möjlighet att "skölja" bort lokala inflammationer samt göra så att det "glider" lättare mellan bindvävslagren.

Det här är verkligen en stund som alla med mer eller mindre smärta borde testa. Effekten kommer med en gång och folk som provar säger att kroppen vibrerar av lycka efteråt!

Alla kan vara med - det finns alltid något alla kan göra!

Passar för:

• Stressade
  • Utmattade
  • PTSD (Post Traumatisk Stress Disorder)
  • Fibromyalgi
  • Smärta, svid och brännkänslon
  • Inflammationer i kroppen
  • Bindvävsproblematik/EDS (Ehler Danlos Syndrome)
  • Överrörliga
  • Skadade som inte kommit igång igen
  • Vid sömnsvårigheter

Varmt välkomna!