Lunas Yoga-Helg 28-29 juni 2019

Välkomna på en helg i Yogans tecken!

Förra årets succé kommer tillbaka! Kom på en superhärlig Yoga-Helg med olika former av yoga såsom Hathayoga, Yin-Yoga och Restorative Yoga.

Vi kommer även att bjuda på en härlig avslappning med ljud från gongar och skålar som är som balsam för själen!

Vi bjuder på all fika samt en Veggolunch på lördagen - allt detta för endast 1000 kr!

Fredagen kl 16.00 - 20.00:

Vi startar med en miniföreläsning om hur vi är tänkta - designade att röra oss för mindre smärta i kroppen och mycket mer rörlighet.

Efter det blir det gör vi en Hathayoga klass med våra egendesignade rörelseformer River-Yoga & River Sensing Yoga som passar alla.

Vi tar en fika-paus och avslutar kvällen med en underbar djupavslappnande stund med ljud (av Emma Bothin Svenring) som inleds med en Yoga Nidra.

Lördagen kl 9.00 - 15.00:

Vi inleder med en Yin-Yoga klass, äter därefter en supergod Veggolunch.

När vi ätit gott och kanske tagit en liten promenad så avslutar vi helgen med en Sensing Yogaklass som går över i en  Restorative Yogastund.

Alla kommer att kunna vara med och ALLA är så välkomna på en härlig helg för rörelse & återhämtning!

NÄR: Fredag & lördag 28-29 juni

TID: Fredag 16.00 - 20.00  &  Lördag: 9.00 - 15.00

VAR: Luna Kliniken Kungsbacka

KOSTNAD: 1000 kr (inkl fika & Veggolunch, gluten & laktosfri)